Wij zijn de schakel die uw zakelijke dienstverlening versterkt

Financieel adviseurs, advocaten en banken

Ze werken met mensen en met geld. En dat doen ze goed. Ze beheersen hun vakgebied. Maar ook dan doen zich situaties voor waarbij versterking van dienstverlening gewenst of noodzakelijk is. Cash Consult zorgt voor die versterking. Omvangrijke projecten vormen voor elke adviseur een uitdaging om van te watertanden. Denk aan het administratiekantoor dat een grote vis binnenhaalt. Maar soms is die vis gewoon te groot. De klus kan technisch ingewikkelder zijn dan de kennis reikt of teveel werk opleveren voor te weinig mensen.

Advocatuur
De advocatuur heeft te maken met cliënten waarvan de hele boekhouding moet worden doorgelicht. Al is het alleen maar omdat justitie het ‘plukprincipe’ vaker dan ooit toepast. Dat kan onevenredige werkdruk en een grens aan kennis en kunde opleveren. Het doorlichten en in kaart brengen van een financiële situatie is immers een vak apart.

Detachering kan dan de oplossing zijn
Mits integer, vakkundig en betaalbaar. Cash Consult voldoet aan die drie voorwaarden. Voor langere of kortere duur versterken wij de dienstverlening in nauwe samenwerking met opdrachtgever en vaste medewerkers.

Bank en ondernemen
De Bank en de ondernemer hebben elkaar nodig. Toch ‘verstaan’ die twee elkaar niet altijd goed. Dat ligt niet zozeer aan de bank. Het is vaak de ondernemer die de taal van de financiële wereld niet spreekt. Die moeite heeft met de onderbouwing van het bedrijfsplan. Die gestuurd wordt door ambitie en emotie. En dat is niet onlogisch. Wie omzet genereert omdat hij van mode en mensen houdt, wie van vader op zoon het bakkersvak tot in de finesses beheerst, wie een fabriek in Tsjechië als ultieme droom heeft, is nog geen financieel expert. Cash Consult spreekt beide talen en is daarmee de schakel die de win/win situatie creëert voor bank én ondernemer.