Voor ondernemers

Onze visie is dat uw eigen kracht de meeste winst oplevert

Cash Consult voor ondernemersOndernemen is een levensstijl. De meeste ondernemers ‘ondernemen’ iets dat bij hen past. Ze houden van hun business. Passie, gedrevenheid en de hang naar succes bepalen het ondernemen. Of het nu een eenmanszaak zonder groeiambities betreft of een onderneming met dromen over internationale expansie: het is en blijft ondernemen vanuit de eigen kernkracht. Die kernkracht bepaalt uiteindelijk het succes en de winst. De eigen sterke punten optimaal benutten is efficiënter. Cash Consult heeft ruimschoots ervaring op alle terreinen van het ondernemerschap.

meer informatie

Zakelijk

Wij zijn de schakel die uw zakelijke dienstverlening versterkt

Cash Consult zakelijke dienstverleningFinancieel adviseurs, advocaten en banken. Ze werken met mensen en met geld. En dat doen ze goed. Ze beheersen hun vakgebied. Maar ook dan doen zich situaties voor waarbij versterking van dienstverlening gewenst of noodzakelijk is. Cash Consult zorgt voor die versterking. Omvangrijke projecten vormen voor elke adviseur een uitdaging om van te watertanden. Denk aan het administratiekantoor dat een grote vis binnenhaalt. Maar soms is die vis gewoon te groot. De klus kan technisch ingewikkelder zijn dan de kennis reikt of teveel werk opleveren voor te weinig mensen.

meer informatie

Cash Consult ontstond in 1999 op initiatief van Kees van den Bosch. Hij benutte zijn ervaringen tijdens zijn vijfjarige loopbaan als assistent accountant toen hij in 1994 samen met de technisch directeur een specialistische onderneming in waterbeheersingproducten overnam. De combinatie van technische vakkennis en financieel inzicht leverde een forse bedrijfsgroei op en een fantastische leerschool voor beiden. Die leerschool omvatte alle aspecten van het ondernemerschap. Investeringen in machines, grond en onroerend goed, onderhandelingen met zakelijke dienstverleners en gemeenten en afwegingen rond personele groei en buitenlandse expansie.

Groei is wat vrijwel elke ondernemer ambieert. Maar groei betekent ook verantwoordelijkheid dragen en keuzes maken. Dat moment kwam ook voor Kees en zijn compagnon. Moesten ze doorgroeien, investeringspartners zoeken of was de tijd rijp voor een overname? Het werd het laatste: verkoop.

Voor Kees lag de toekomst opnieuw open. Na bijna 10 jaar een nieuwe start en uitdaging voor Cash Consult, daar kunnen andere ondernemers nu de vruchten van plukken.